Retur og bytte

RETUR OG BYTTE

Ønsker du å returnere varen du har kjøpt så må vi få beskjed om det innen 14 dager etter varens ankomst. Send oss en e-post til post@equitopia.no . Merk e-posten med angrerett og bestillingsnummeret i emnefeltet.

Når du mottar varer fra oss vil det medfølge et angrerettskjema. Varen må så returneres til Equitopia AS innen 14 dager etter det. Dette skjemaet fylles så ut og returneres til oss sammen med faktura og varen. Skjemaet finner du her. Angrerett skjema

Forbrukeren har rett til å teste/undersøke varen for å anse dens art, egenskaper og funksjon. Men det skal ikke være på en slik måte at varen taper sin funksjon, art eller egenskaper for eventuelt videre salg.

Vilkår for at varene skal kunne byttes, er at de er ubrukte, original innpakningen er uskadd og faktura/returnota fylt ut. Om returen gjelder en reklamasjon, må varen være rengjort og vasket. Disse regler gjelder uten unntak.

Forbrukeren skal være nøye og forsiktig i sine undersøkelser. Er det nødvendig å bryte forseglingen, skal dette gjøres på en skånsom måte. 

Equitopia AS forbeholder seg retten til å akseptere eller avvise refusjoner hvor produktet ikke er i salgbar tilstand. 

Dersom vi ikke har størrelsen/fargen kunden ønsker på lager, vil vi gi kunden beskjed om dette og refundere pengene for varen tilbake.

Equitopia vil sende produktet som byttes gratis en gang per bestilling. For en andre bytte vil vi belaste normale fraktkostnader.

Produktet skal pakkes ordentlig inn i en eske eller en refusjonskonvolutt. Det opprinnelige produktets emballasje må være i returpakken i sin opprinnelige tilstand.

Returporto betales av avsender og sendes med posten som en normal pakke uten postoppkrav. 

Varer som sendes i postoppkrav vil ikke bli hentet ut. Vi setter pris på om du sender med noen ord som og forklarer hvorfor du returner varen.

Etter at vi har mottatt ordren din vil du bli kreditert innen 14 dager ved angrerett.

 

Spesialbestilte produkter

Spesialbestilte produkter har ingen retur- eller bytterett ettersom det anses å være et personlig produkt, herunder ridestøvler og broderte produkter.

 

Salgsvarer

Angrerett/retur gjelder ikke for tilbudsvarer.

 

REKLAMASJON

Du kan reklamere på en feil eller skadet varer innen 14 dager. Når du mottar varer fra oss vil det medfølge et angrerettskjema. Hvis du ønsker å returnere varen så må vi få beskjed om det innen 14 dager etter varens ankomst. Det medfølgende skjemaet fylles så ut og returneres til oss, sammen med varen.

Varen må være rengjort og vasket.  

Returporto betales av avsender og sendes med posten som en normal pakke uten postoppkrav. Varer som sendes i postoppkrav vil ikke bli hentet ut.

Etter at vi har mottatt ordren din vil du bli kreditert innen 14 dager ved angrerett.

Skadede varer/Feillevering. Om du oppdager at en vare er skadet ved levering, eller at Equitopia AS har sendt deg en feilaktig vare, kontakt vår kundeservice på tlf. 90 77 32 33.

 

Varene sendes til:

Equitopia A/S

Håvundvegen 333
3711 Skien